viernes, 23 de enero de 2015

Leído: Estil BCN de Pete Soler

Se trata de una obra divulgativa breve de 144 páginas  sobre si la ciudad de Barcelona tiene un estilo propio en moda, diferente al resto de ciudades españolas. Según la autora está inspirada en la guía que hizo Ines de la Fressange sobre moda de Paris. En esta obra la autora recorre Barcelona y desde un punto de vista muy personal habla de las diferentes tiendas de moda con encanto de la ciudad. Una cosa de las que más gracia más hecho es la indicación que el invierno a la hora de vestir empezaba el 1 de noviembre y el verano el dia de Corpus (que es una fecha mobil y que acostumbra a ser 60 días después del Domingo de Resurreción, y en 2015 será el 4 de junio), y que ahora esto ya poco se estila.
Una obra para interesados en la moda de Barcelona.

---
Barcelona és una ciutat pionera en el sector de la moda i que crea tendència en el sector de la creació. Dissenyadors, botigues i també barcelonins tenen un estil propi cada cop més imitat arreu del món i pot equiparar-se a ciutats com Nova York o Londres. Peté Soler ens explica en, aquest llibre il·lustrat, tots els secrets de la nostra moda, quins són els nostres dissenyadors més preuats, quines les botigues on podem trobar moda per totes les butxaques, i tots els consells per saber què posar-nos, on comprar-ho i reivindicar l’estil Barcelona.
----
Peté Soler Cera
Va créixer a l’Eixample i ara viu amb la seva família al vell Sarrià. La seva trajectòria professional està unida a la televisió pública catalana, TV3. Ha dirigit la secció de Cultura dels Informatius, i diversos programes dedicats al món dels espectacles i la cultura. Els últims anys presenta una secció diària de tendències al programa «Els Matins» i defensa aferrissadament que la moda és cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario