domingo, 3 de mayo de 2015

Vivido: Exposición BiblioTec. Cent anys d’estudis i professió bibliotecària

La semana que viene se acaba esta exposición que se encuentra en la Sala 4 de les Cotxeres del Palau Robert.

Es una exposición con motivo del centenario de la creación de la Escola de Bibliotecàries el año 1915 y repasa la evolución de la Escola y la transformación de mi profesión, la de bibliotecaria. Aunque los no bibliotecarios quizás la encuentren rara, y muchas de mis compañeras la han encontrado poca cosa y anticuada, a mi se me saltaron las lágrimas al ver que cosas que aprendi a utilizar ya sean consideradas historia, en fin que veinte años no son nada.

El miércoles volveré a verla para despedirme de ella, y recordar el pasado.

---
La Generalitat de Catalunya i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona presenten, al Palau Robert, l’exposició “BiblioTec” amb motiu del centenari de la creació de l’Escola de Bibliotecàries l’any 1915. Una mostra que dóna a conèixer l’evolució d’aquesta institució d’ensenyament i la transformació d’una professió que s’ha adaptat als temps i a les necessitats del mercat.
L’exposició “BiblioTec. Cent anys d’estudis i professió bibliotecària 1915-2015”, que coincideix amb l’Any de les Biblioteques i té com a comissàries Teresa Mañà i Mònica Baró.
El vídeo a Youtube
Vídeo de la comissària de la mostra, Teresa Mañà, on ens presenta l'exposició
Imatges de l'exposició
Imatges de la inauguració i la presentació a la premsa
http://palaurobert.gencat.cat/ca/detall/article/Article-BiblioTec

1 comentario: