viernes, 16 de abril de 2010

Leído: El significat de la nit de Michael Cox

Más de 600 páginas, ya estaba cansada de acarrear con el por el transporte público, pero finalmente lo acabé, y me gustó, aunque el final no, me da mucha pena ver a la gente hacer el rídiculo, tanto en la vida real como en las películas o series, como en las novelas, y eso es lo que hace el protagonista de esta. Recomendable.

Londres, 1854. Una nit freda d'octubre, en un fosc passatge, sense cap raó aparent, un home innocent és apunyalat brutalment fins que mor.
Així comença l'extraordinària història d'Edward Glyver, un bibliòfil exquisit, un gran estudiós i, sí, un decidit assassí quan li convé. De petit, tenia la certesa que havia nascut per gaudir de les més genuïnes grandeses, però el destí va fer que tots aquells somnis aviat s'esvaïssin. Ara, però, després d'un oportú descobriment, Glyver no pot deixar de sospitar que en realitat no anava tan errat: la grandesa l'espera, sempre l'ha estat esperant. Només cal que aconsegueixi desemmascarar el seu rival, el reconegut i admirat poeta Phoebus Rainsford.
Assassinat. Mentida. Amor. Venjança. Aquestes són les paraules clau que guien la ruta de Glyver pels ambients del Londres victorià. Una magnífica història de mort, traïció, desil·lusió i sobretot d'una obsessiva ambició.
“Caminar amb Michael Cox pels carrers del Londres de finals del segle XIX, tan brillantment reconstruïts, és una experiència inoblidable. Un autèntic regal del principi al final”. The Bookseller

No hay comentarios:

Publicar un comentario