martes, 2 de diciembre de 2014

Visto: Gènesi de Sebastiao Salgado a Caixaforum



El domingo aprovechando que teníamos al Speedy ocupado nos fuimos de visita cultural al Caixaforum y pude disfrutar de la visita a la exposición de Sebastiao Salgado Gènesi, una exposición de obras suyas en blanco y negro fruto de su periplo por el mundo y por la naturaleza. Unas fotografias alucinantes que a veces parecen cuadros. La que más me gusto fue "Iceberg entre la isla Paulet y las islas Shetland del Sur, en el mar de Weddell, Península Antartica".

---
http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/genesis_ca.html
Amb el projecte Gènesi, Sebastião Salgado busca els orígens del món i del planeta que habitem. Un món que ha evolucionat durant milers d'anys abans de veure's enfrontat al ritme de la vida moderna.
Aquesta exposició presenta fotografies de paisatges, animals i persones allunyades del món modern: regions vastes i remotes, intactes i en silenci, on la natura continua regnant. Espais on ens poden nodrir de l'esplendor de les regions polars, els boscos i les sabanes tropicals, els deserts abrasadors, les muntanyes dominades per glaceres i les illes solitàries. Un mosaic increïble on la natura s'expressa en tota la seva grandesa.
Les fotografies de Gènesi aspiren a revelar aquesta bellesa i representen un homenatge a la fragilitat d'un planeta que tots tenim el deure de protegir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario