domingo, 3 de diciembre de 2017

Leído: D'on trec el temps de Màrius Serra

D'on trec el temps - Màrius Serra. Barcelona: Empúries, 2017. 228 p. 

Me gusta mucho Màrius Serra, y no hay libro suyo que no lea, y gracias a ebiblio me he podido leer este "De donde saco el tiempo", un repaso por su vida diaria y cómo consigue hacer lo que hace, la verdad es que es bastante prolífico y tiene un muy buen ritmo de trabajo. Y aquí desgrana en un tono habitual cómo lo hace, aderezado con textos suyos, algunos divertidos, otros interesantes. Su secreto, dormir sólo 6 horas y trabajar y trabajar muy metódicamente.
Ahora aplicarme el cuento.
---
Dividit en 4 parts, aquest llibre interessant i útil ens ajudarà a pensar com usem el temps, per on se’ns escapa, com el podem aprofi tar de la millor manera. Màrius Serra ens explica la seva experiència amb el temps, i ens posa davant dels ulls un llibre que ens servirà de mirall.

«Suposo que sóc pencaire perquè vaig néixer un u de maig. En l’entremig he estat un home de fer. Tots en fem, de coses, i a l’era digital cada cop n’hi ha més que queden registrades. Llibres, articles, mots encreuats, traduccions, col·laboracions als mitjans audiovisuals, conferències... Per això no trobo estrany que molta gent em digui “no sé d’on treus el temps”. En aquest llibre exploro els amagatalls dels quals trec el temps».

1 comentario: