miércoles, 25 de julio de 2018

Leído: La lliçó secreta. Un viatge inesperat cap a l'art de viure de Francesc Miralles


La lliçó secreta. Un viatge inesperat cap a l'art de viure - Francesc Miralles. Barcelona: Comanegra, 2015. 99 p.Insisto en leer libros de "autoayuda" a pesar de que cuando los leo veo que he superado muchas cosas.
Y en este caso Miralles habla de la experiencia de encontrarse uno mismo y de dejar de hacer tantas cosas, para centrarnos en nosotros.
Una obra breve que nos apunta ciertas acciones que tenemos que llevar a cabo para estar más centrados en nosotros mismos y así poder estar más "tranquilos".
---
Un dia et lleves amb la sensació que tot ha canviat i no saps per què. Necessites trobar respostes i fugir de la ciutat, encara que sigui només uns dies. Serà un exili de reflexió contínua i retrobaments inesperats, així com una ocasió única per descobrir les sàvies ensenyances d'un mestre espiritual i d'un rodamón il·lustrat que faran que alguna cosa comenci a canviar per sempre.

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en Filologia Alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Ha escrit nombroses novel·les i obres de no ficció, reconegudes amb diversos premis literaris i traduïdes a una vintena de llengües diferents.

Una faula sobre l'angoixa que precedeix els grans canvis i el plaer de perdre'ns per poder-nos trobar que ens conduirà a descobrir la misteriosa lliçó secreta, l'oportunitat perfecta per prendre consciència de les diferents estacions de l'ésser humà i saber gaudir del moment.

Només existeix el significat que cadascú dóna a la seva vida.

1 comentario:

  1. Como es uno de los géneros de los que no leo normalmente y este año me propuse adentrarme en ellos, ya lo he conseguido con la fantasía, la novela romántica e incluso alguna histórica ¿porqué no la autoayuda? venga, me lo llevo 😁

    Besitos carinyet 💋💋💋

    ResponderEliminar