martes, 26 de octubre de 2021

Leído: Avui he sortit de casa! de Cassandra Calin

Avui he sortit de casa! - còmics de Cassandra Calin ; traducció d'Anna Puente i Llucià. Barcelona : Bridge, 2021. 143 p.

Una recopilación de las tiras cómicas de Cassandra Calin sobre una joven que explica sus historias cotidianas y reflexiones en una gran ciudad. Muy entretenida y se lee de un tirón.
Se puede seguir en instagram @cassandraart 
---
Còmics divertits i propers sobre la vida d'una jove a la gran ciutat de la mà de Cassandra Calin, una de les il·lustradores de moda, amb més de 4 milions de seguidors a les xarxes socials.
L'autora de Repeteixo, és conya ens torna a oferir un còmic ple d'humor amb aquest nou volum Avui he sortit de casa, amb històries quotidianes i reflexions. Un llibre alegre, divertit i artísticament preciós que ens convida a sortir de casa (o a quedar-nos-hi, si convé).
Avui he sortit de casa tracta les dificultats de la vida de soltera, els estudis, l'estrès, el fast-food, la necessitat imperativa de tenir sempre un aspecte sa i vigorós... Temes que connecten amb el públic jove d'avui dia.Còmics divertits i propers sobre la vida d'una jove a la gran ciutat.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario