viernes, 6 de julio de 2012

Leído: La meva anorèxia de María Cuesta Mussarra



El otro día me entere que la hija de una antigua compañera de estudios había publicado un libro sobre la enfermedad queha sufrido, la anorexia. Total que fui a la biblioteca pública y me lo cogí y leí. Una historia personal de superación que se enmarca dentro del tema de la anorexia. 
La María ha conseguido superarla pero aún así el camino es largo y repleto de problemas.
Ánimo¡¡¡

Dels trastorns de la conducta alimentària, n’han parlat tota mena d’especialistes, però el relat de Maria Cuesta és un document excepcional. Una jove dels nostres dies ofereix el testimoni sincer i honest d’una greu anorèxia, que finalment ha aconseguit superar amb èxit. Què li passa pel cap a un malalt d’anorèxia?
És conscient de la malaltia? Per quines fases passa l’obsessió mental i la degradació física? Quin paper hi tenen els pares, els germans, els amics? Com se surt d’aquest espiral autodestructiu? El relat viu i sensible de Maria Cuesta il·lumina el lector davant d’aquestes i d’altres preguntes.
Completen el llibre les vivències de la mare, el pare i la germana de la Maria, que ofereixen una valuosa perspectiva que sovint ha estat oblidada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario