domingo, 7 de diciembre de 2014

Visto: La belleza cautiva. Pequeños tesoros del Museo del Prado en Caixaforum



Esta es la segunda vez que veo esta exposición del Museo Nacional del Prado, y es que la primera vez me gustó muchisimo y aprovechando que fui al Caixaforum a ver la de Sebastiao Salgado, no quisé desaprovechar la ocasión y la ví otra vez. 
La selección de obras es interesante, y reveer obras que has visto bastante veces en libros de arte es un pequeño placer, y además el título tan sugerente de la exposición me gusta mucho.
Una exposición 100% recomendable.

---
http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/labellezacautiva_ca.html
L'Obra Social "la Caixa", en col·laboració amb el Museo Nacional del Prado, presenta aquesta exposició, que analitza les obres de petit format de la col·lecció del Museu i resumeix el ric conjunt de la seva pintura i escultura més íntimes.
Ordenades de forma cronològica, tracen un recorregut intens per la història de l'art que relata la singularitat del Museu i l'excel·lència dels seus grans artistes, des de finals del segle XIV i començament del XV fins a Goya i el segle XIX amb Fortuny. El resultat és un resum de les col·leccions del Prado i dels orígens de l'art d'aquest gènere en tots els seus suports, també amb alguns exemples escultòrics, que permetrà a l'espectador admirar cada obra en les millors condicions de proximitat i recolliment o tenir l'oportunitat de trobar-se amb altres que només s'han mostrat comptades vegades.

1 comentario: