sábado, 18 de junio de 2016

Leído: Mentida de Care Santos

Care Santos, Mentida. Barcelona: Edebé, 2015. 242 p.

Una novela juvenil que habla del primer amor de la Xènia, un joven de 17 años que sólo tiene en mente sacar buenas notas para conseguir entrar en la carrera que quiere: medicina, pero que conoce a un joven de su misma edad a través de un chat de internet sobre literatura, y las vivencias que tiene hasta el momento en que se conocen.
Es una historia con mucho misterio y bien estructurada, que va dirigida a un público juvenil, y que te engancha muy bien, ya que hable de mundos diferentes a los habituales en nuestra sociedad contemporánea.
El final una auténtica sorpresa.


----
La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'entrar a Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.

Com que la Xènia és decidida i el seu amor virtual no vol quedar amb ella, es proposa sorprendre'l, de manera que comença les seves investigacions amb les poques dades de les quals disposa.

I resulta que tot és fals, una mentida, ni la foto ni el nom són reals. Qui és en realitat la seva ànima bessona? Penedida per haver descuidat els estudis, ho confessa tot als seus pares, segura d'haver estat víctima d'algun desaprensiu. Però aviat un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi amb el qual va compartir les seves més íntimes emocions. El paquet prové de la presó de menors i conté la història d'un assassí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario