lunes, 3 de diciembre de 2018

Leído: El paradís és casa teva de Diana Quan



El paradís és casa teva - Diana Quan ; Francesc Miralles. Barcelona: Ediciones B, 2017. 221 p.

Esta obra de una escritora norteamericana de ascendencia china nos da una serie de pautas para personalizar nuestro hogar, y para nuestra casa sea un reflejo de nosotros mismos.
El hogar es nuestra personalidad y aplicando la filosofia kaizen para cada habitación,y con pequeños cambios podemos transformar todo el ambiente.
Se repasa todas las estancias de la casa:
-la cocina, el centro enérgetico de la casa
-la sala de estar, el espacio de reuniones agradables, tranquilidad y concentración
-el lavabo, el poder curativo del agua en nuestro espacio de intimidad
Además se indice en la belleza para el alma, y como las luces, las plantas y los colores inciden en nuestro estado de animo.
Trata todo de una manera muy sencilla y al final del libro da referencias bibliográficas para que podamos aumentar nuestros conocimientos sobre los temas que más nos ha interesado.
---
Una guia amb múltiples idees per transformar la nostra llar en un temple de positivitat exterior i interior No hi ha res com la llar. De nosaltres depèn que sigui com volem. I si bé és cert que inevitablement acaba sent una manifestació de la nostra personalitat, també ho és que amb una preparació adequada, una estratègia relativa als objectius clars, tenacitat, rigor i bona voluntat, podem canviar l'estil del lloc on vivim. I, al mateix temps, ens canviarem també una mica a nosaltres mateixos.Aquest llibre parla precisament de tot això i de molt més. Concebut com una guia, trobarem en ell informació per saber què diu de nosaltres la nostra llar; orientació sobre els canvis que podem fer per transformar-la a fi d'obtenir el major benestar; les característiques de cada estada per saber quins generen vitalitat, relax o concentració i inspiració; consells per curar o millorar el nostre estat d'ànim a través del lloc en què vivim, amb elements tan senzills com la llum, les plantes i els colors; tècniques per aconseguir omplir de positivitat el nostre habitatge; detalls pràctics sobre els millors materials per crear una llar saludable; idees per aconseguir que en ell regnin sempre l'harmonia i la tranquil•litat. Aprofitant la saviesa que emana de la tradició oriental, tant xinesa com japonesa, i la incorporació ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario