lunes, 30 de abril de 2012

Leído: La porta dels tres panys de Sònia Fernàndez-Vidal

Mi hermana llevaba tiempo recomendandome esta autora juvenil, ya que de estudio en la escuela donde trabaja,  y de tanto ver su última obra el Quantic Love, me han entrado ganas de leerla. Total, que le pedí el anterior La porta dels tres panys, una novela juvenil ambientada en el mundo de la física cuantica. Es una obra muy divulgativa, y que vale la pena leer, y que cuando llegue el momento, recomendaré a mi speedy.
Ahora a por el Quantic Love. 
Ahh¡¡¡ la curiosidad su mentor es el Francesc Miralles, un escritor con bastante éxito, y su hijo se llama Niko, igual que el protagonista, pero lo divertido es que mientras escribia el libro, Niko todavía estaba en el vientre materno.


Niko és un noi de 14 anys que un bon matí tria un altre camí per anar a l’institut i troba una cada que no havia vist mai. Atret pel misteri, hi entra i es trobarà immers en un univers extrany. Dins del món quàntic passen coses sorprenents: un univers es crea del no-res, un taller de rellotgeria ofereix viatges a la velocitat de la llum i un gat apareix i desapareix alhora. El que en Niko no sap és que té una missió important; per sort l’ajudaran uns nous amics que acaba de fer en aquest curiós món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario